Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Svítil, neplatil

CHOMUTOV - Obdobného jednání se dopustil muž již v minulosti, Incident před domem..... 

Svítil, neplatil

Policisté z Jirkova sdělili podezření z krádeže 46letému místnímu obyvateli. Muž měl již v měsíci březnu letošního roku provést neoprávněný zásah do skříně rozvodu elektřiny v místě bydliště. Toto jednání mu umožnilo, že za odebranou elektřinu řádně neplatil. Poškozená firma vyčíslila škodu na necelých 1500 korun. Následné vyšetřování prokázalo, že za stejné jednání byl již odsouzen a to Okresním soudem Chomutov v roce 2016.

Incident před domem

Od minulého týdne vyšetřují policisté v Klášterci nad Ohří incident, který se stal v ulici Na Vyhlídce. 35letý  místní obyvatel měl napadnout poškozeného, když skončil na zemi, v napadání pokračoval. Kromě toho vyhrožoval jemu i jeho manželce. Zranění si vyžádalo ošetření v nemocnici s předpokládanou dobou léčení. Policisté muži sdělili podezření z výtržnictví, ublížení na zdraví a nebezpečné vyhrožování.

Zámek kolo neochránil

Včera, v odpoledních hodinách došlo v Chomutově, Palackého ulice ke krádeži pánského jízdního kola. Majitel ho nechal odstavené a řádně uzamčené před prodejnou. Po krátké době však kolo za necelých 7 tisíc korun zmizelo.

27.června  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cv

vytisknout  e-mailem