Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Světový policejní pohár v ledním hokeji 2017

KRAJ – Slavnostní poděkování organizátorům, sponzorům a zástupcům policejních týmů v reprezentativních prostorách kavárny Pošta v Liberci. 

V pátek 21. dubna proběhlo ve večerních hodinách v překrásných prostorách liberecké kavárny Pošta slavnostní poděkování organizátorů Světového policejního poháru v ledním hokeji směřované především marketingovým partnerům celé akce, zástupcům evropských policejních týmů, ale také emeritním policistům a v neposlední řadě i všem osobám podílejícím se na pořádání šampionátu.

1Úvodního slova se ujal prezident Unie tělovýchovných organizací Policie České republiky a zároveň ředitel Krajského ředitelství policie Libereckého kraje plk. Mgr. Vladislav Husák. Poděkoval všem  za hladký průběh konání celé akce, za účast nejen hokejovým týmům a jejich funkcionářům, ale také marketingovým partnerům, bez kterých by bylo jen velmi obtížné takovouto akci na mezinárodní scéně pořádat. Svou děkovnou řeč adresoval také emeritním policejním důstojníkům účastnícím se slavnostního večera a spolu s viceprezidentem UNITOPU doktorem Josefem Hauptem obdrželi od jednoho z hlavních partnerů šampionátu, jako zástupci Unie tělovýchovných organizací Policie ČR dar v podobě symbolického šeku, který předali Nadaci policistů a hasičů. Za nadaci tento dar převzal její ředitel PhDr. Vladimír Šutera, Csc.
14
Společně neopomněli oba muži pozvat přítomné na vyvrcholení hokejových klání do Home Credit arény, která se budou konat v sobotu 22. dubna v dopoledních hodinách, a v nichž máme své želízko v ohni, v podobě českého hokejového týmu, který bude bojovat o bronzové medaile.

Příjemným prvkem večera byla Hudba hradní stráže a Policie České republiky, dále skupina harmonikářů "Děda a vnuk Ježkovi" doprovázeni houslistkou slečnou Janou Hokovskou a nechyběla ani liberecká taneční skupina "A - STYL" , která se svým kankánem byla jakousi "třešínkou" slavnostního večera. 

O aktuálním dění, novinkách a úspěších naší hokejové policejní reprezentace, Vás budeme informovat v průběhu celého konání šampionátu.

http://www.police-hockey.com/

http://www.policie-sport.cz/zacina-svetovy-policejni-pohar-v-lednim-hokeji/

http://www.policie.cz/clanek/svetovy-policejni-pohar-v-lednim-hokeji.aspx

https://www.facebook.com/unitopCR/?fref=ts

https://www.facebook.com/PolicieCZ/?fref=ts

Pokud odkazy již nebudou aktivní, byly administrátory ukončeny.


21.4. 2017
nprap. Bc. Vojtěch Robovský
KŘP Libereckého kraje, tiskový mluvčí

vytisknout  e-mailem