Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Svátky stráví za mřížemi

TEPLICE - Zloděje chytil majitel sklepa a další zprávy. 

Svátky stráví za mřížemi
     Až tři roky za mřížemi může strávit 38letý zloděj, který se v Teplicích vloupal do činžovního domu. Po osmé hodině večerní vnikl do sklepních prostor, kde následně odcizil několik balení volně uložených interiérových bodových světel v hodnotě přes pět tisíc korun. Při krádeži ho ale přistihl majitel věcí, který zloděje chytil a předal policejní hlídce. Lapka, který má s majetkovou trestnou činností notné zkušenosti a za krádeže byl již v minulosti odsouzen, byl obviněn z přečinu krádeže, vyšetřovatel podal podnět k jeho vzetí do vazby.
 
Zloděj vytrhl ženě kabelku z ruky
     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který včera po poledni okradl v Teplicích ženu o kabelku. Lapka vytrhl poškozené tašku z ruky a dal se na útěk. Okradená přišla o doklady, klíče, peníze a další věci v hodnotě téměř tři tisíce korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí lapkovi v případě dopadení maximálně dvouletý trest odnětí svobody.
 
Vloupání do bytu
     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý zatím neznámý pachatel, který se v Bílině vloupal do bytu v přízemí panelového domu. Po překonání okna vnikl do bytu, kde odcizil několik mincí a zápisník, který byl zabalený ve vánočním balicím papíru. Z dárečku tak asi zloděj velkou radost mít nebude, jeho hodnota byla jen sto korun. V případě dopadení hrozí pachateli až tříletý pobyt za mřížemi.
 
 
Teplice, 23. 12. 2011, nprap. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
KŘP Ústeckého kraje
Preventivně informační skupina Teplice
tel. č. 974 439 208
email: pistp@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem