Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Šumpersko ze dne 19.1.2009

Opilým řidičům byly silnice úzké. 

  1. Opilým řidičům byly silnice úzké.
  2. Další zprávy ...

 

nehoda 16.1.09 Branná  
 1) Dne 16.1.2009 došlo v obci Branná k dopravní nehodě osobního vozidla značky Škoda Fabia, kterou řídil 44letý muž z Brna Líšně. Ten s vozidlem při průjezdu levotočivé zatáčky najel s autem na svodidla podél silnice vpravo, kde zůstal stát. Muž policistům řekl, že byl unavený a nezvládl řízení vozidla. Provedená dechová zkouška pak ukázala hodnotu 1,89 promile alkoholu v dechu řidiče. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, na vozidle vznikla škoda kolem 3000 Kč a na svodidlech vznikla škoda kolem 2000 Kč. Policisté nyní muže šetří pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožování pod vlivem návykové látky.
nehoda 16.1.09 Branná.  
 2) Ke druhé dopravní nehodě, kdy byl řidič pod vlivem alkoholu, došlo v ten samý den, ale již o půl jedné v noci. 27letý řidič vozidla značky Škoda Felicia z Uničova vjel z ulicie Zahradní do křižovatky ulic Vyhnálovská - Novodvorská, kterou projel v přímém směru, vyjel z vozovky, projel pletivovým oplocením do zahrady domu. Ke zranění osob nedošlo. Dechová zkouška u řidiče ukázala hodnotu 1.86 promile alkoholu v dechu. Na vozidle vznikla škoda kolem 3000 Kč, na oplocení kolem 2000 Kč. Policisté nyní muže šetří pro podezření ze spáchání stejného trestného činu, jako u nehody v Branné.

nehoda 16.1.09 Postřelmov  
 Z trestného činu ohrožování pod vlivem návykové látky bylo sděleno podezření 36letému muži z Loučné nad Desnou, který byl dne 17.1.2009, kolem čtvrt na tři v noci, kontrolován policisty, jako řidič osobního vozidla značky Peugeot, v obci Loučná nad Desnou. Při kontrole byla provedena dechová zkouška, kterou bylo u řidiče zjištěno 2,64 promile alkoholu v dechu. Na místě mu byl zadržen řidičský průkaz.
 

 

vytisknout  e-mailem