Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Střet s vozidlem nepřežil

CHOMUTOV - Na silnici zemřel chodec, Pěstí do obličeje, Chata bez topení.... 

Na silnici zemřel chodec
Z Perštejna směrem na Klášterec nad Ohří jel včera po silnici I/13 s vozidlem Kia Cerato muž z Karlových Varů. Necelý kilometr před městem mu náhle vstoupil do vozovky chodec. Došlo ke střetu a následným zraněním chodce. 26letý muž bohužel na následky těchto zranění na místě zemřel. Přesnou příčinu smrti však určí nařízená soudní pitva. Okolnosti nehody nadále vyšetřují policisté.

Pěstí do obličeje
Výtržnost v místním baru vyšetřují policisté z Jirkova. 32letý muž zde pěstmi napadl dalšího hosta. Způsobil mu zranění, která si vyžádala ošetření u lékaře s následnou hospitalizací v nemocnici. Násilníka na místě zadržela policejní hlídka, po převezení na útvar byl umístěn v policejní cele. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování. Za výtržnictví může podezřelý skončit až na dva roky ve vězení.

Chata bez topení
Do objektu rekreační chaty ve Vejprtech kdosi vnikl. Jak majitel uvedl, z domu zmizlo celkem sedm kusů radiátorů. Celková škoda se vyšplhala na 12 tisíc korun. Jednání neznámého pachatele policisté vyhodnotili jako krádež a porušování domovní svobody.

V bytě hořelo
V sobotu odpoledne zasahovali chomutovští policisté a hasiči v ulici Legionářská. Tam došlo k požáru přízemního bytu řadového rodinného domu. Vyšetřovatel po ohledání upřesnil jako příčinu požáru technickou závadu na elektroinstalaci – zkrat v zásuvce, kam byl připojen bezdrátový zvonek. Ke zranění osob nedošlo, evakuace ostatních nájemníků sousedních domů nebyla potřeba.


16. února 2015
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem