Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Střet vozidla s koněm na Velvarsku

KLADENSKO - Řidič vozidla utrpěl lehčí poranění. 

Kladenští policisté z dopravního inspektorátu a policisté obvodního oddělení Zlonice vyjížděli dnešního rána 20. října 2016 k dopravní nehodě, která se stala na Velvarsku.

Ráno kolem půl šesté došlo k dopravní nehodě na pozemní komunikaci mezi obcemi Velvary a Kralupy nad Vltavou.  Z nedaleké obce opustili dosud nezjištěným způsobem dva koně ohradník a  vyběhli  na silnici, kde se jeden z nich střetl s projíždějícím osobním vozidlem značky Ford Mondeo.

Padesáti čtyřletý řidič jel ve vozidle sám a utrpěl poranění lehčího charakteru, které mu bylo na místě dopravní nehody ošetřeno posádkou rychlé záchranné služby. Alkohol byl na místě vyloučen provedením dechové zkoušky, která byla s negativním výsledkem. Způsobená škoda byla předběžně vyčíslena na částku 60 000,-Kč.

Koně se kolem šesté hodiny vrátili zpět do ohrady. Následkem střetu s vozidlem utrpěl i kůň tržné zranění, které si vyžádá veterinářské ošetření. 

V době dopravní nehody byl na silnici omezen provoz a policisté řídili dopravu kyvadlově. Dopravní nehoda se nadále prošetřuje. Jak se dostali koně z výběhu je nyní předmětem šetření.

 

nprap. Jana Šteinerová

tisková mluvčí

P ČR  Kladno

20. října 2016

Odkazy do noveho okna

Střet vozidla s koněm na Velvarsku

Poškozené vozidlo po střetu 

Detailní náhled

Střet vozidla s koněm na Velvarsku

Poškozené vozidlo 

Detailní náhled

Střet vozidla s koněm na Velvarsku

Vozidlo po střetu 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem