Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Střelba za bílého dne

Pražští kriminalisté pátrají po řidičce, která nabídla v pátek 6. srpna v odpoledních hodinách pomoc zraněnému muži v ulici Na Stírce v Praze 8. 

Pražští kriminalisté prvního oddělení třetího policejního obvodu vyšetřují případ těžkého ublížení na zdraví. Ten se stal v pátek 6. srpna v odpoledních hodinách v ulici Na Stírce v Praze 8, kde po konfliktu dvou mužů došlo ke střelnému poranění jednoho z nich. Podezřelého kriminalisté v Praze 8 vypátrali a zadrželi. Při prohlídce u něj nalezli čtyři střelné zbraně, které na místě zajistili a poslali na znaleckou expertízu.

Kriminalisté v současné chvíli pátrají po důležité svědkyni a to po řidičce, která projížděla v pátek 6. srpna v odpoledních hodinách ulicí Na Stírce v Praze 8 a nabídla zraněnému muži pomoc. Ten ji však odmítl a žena z místa odjela. Pro vyřešení tohoto případu je právě ona pro kriminalisty klíčovou svědkyní a proto ji prosíme, aby se neprodleně ozvala na linku 158, nebo navštívila nejbližší policejní služebnu. Zároveň žádáme i ostatní svědky tohoto případu, aby se nám také ozvali. Děkujeme.

Třiatřicetiletý útočník je v současné chvíli obviněný ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi. Kriminalisté v průběhu dne podají státnímu zástupci podnět k podání návrhu na jeho vzetí do vazby.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 17. 8 .2021

vytisknout  e-mailem