Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Staň se policistou

KARLOVARSKÝ KRAJ – Podívej se, jak je naše práce zajímavá. 

S nedostatkem policistů v Karlovarském kraji stále bojujeme. I přes letošní přírůstek v podobě 65 nových policistů nám jich stále několik desítek chybí. V náborových aktivitách nepolevujeme, ba naopak. Za sebou máme různé workshopy pro školy i veřejnost, Den s Policií ČR nebo dny otevřených dveří na obvodních oddělení. Nyní nás na podzim čekají „trhy práce“, které se uskuteční v Chebu 7. 11., v Sokolově 15. 11. a v Karlových Varech 22. 11. 2018, tak neváhejte a pokud o práci u Policie ČR uvažujete, přijďte se podívat. Nadále prohlubujeme spolupráci se středními školami v celém Karlovarském kraji. Informace k poslednímu workshopu, který se konal na krajském ředitelství v září, můžete shlédnout ZDE.

Stále se snažíme vylepšovat podmínky pro policisty. Jednáme s bankami, pojišťovnami, zdravotnickými, relaxačními a také sportovními zařízeními. Spolupracujeme i s Úřadem práce, kde můžete také získat informace o práci u Policie ČR.

Abychom co nejvíce přiblížili práci široké veřejnosti, rozhodli jsme se, že vytvoříme video spot, který během několika minut, představí práci policistů Karlovarského kraje.

Práce u Policie ČR je zajímavá a nabízí uplatnění v různých složkách. Pokud uvažujete o práci u policie, podívejte se na tyto webové stránky http://www.policie.cz/clanek/krajske-reditelstvi-policie-kvk-informace-nabizime-naborovy-prispevek-110-000-kc.aspx, kde se dozvíte vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a co vše nabízíme.

nprap. Kateřina Krejčí
10. 10. 2018

vytisknout  e-mailem