Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Stále pohřešovaný cyklista

PRAHA VENKOV-JIH – Kriminalisté se opakovaně obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po pohřešovaném muži z Pardubic. 

O pohřešovaném šestačtyřicetiletém muži, který byl naposledy viděn v úterý 26. dubna v dopoledních hodinách na ubytovně v Louňovicích na okrese Praha – východ, jsme Vás informovali 12. května letošního roku zveřejněním článku na webových stránkách Policie České republiky, ale i prostřednictvím hromadně sdělovacích prostředků (ČT – Na stopě, Pražský deník).
Z výsledků provedeného šetření kriminalisté předpokládají, že by se měl převážně pohybovat v lokalitách Pardubického a Královéhradeckého kraje. Bohužel i přes další provedená opatření se jim však nepodařilo zjistit žádné nové nebo bližší informace, zejména k místu jeho současného pobytu.
Z uvedených důvodů se touto formou opakovaně obracíme na širokou veřejnost se žádostí o pomoc. Veškeré poznatky k pohřešovanému přijme od občanů jakákoliv policejní služebna, nebo je mohou telefonicky sdělit přímo kriminalistům z územního odboru Praha venkov-JIH na telefonním čísle 974 882 476, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
7. prosince 2016



Česká televize – Na stopě
Pražský deník

vytisknout  e-mailem