Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stále jsou mezi námi poctiví lidé

LITOMĚŘICKO – O zapomenutou kabelku nepřišla… 

Poděkování za velmi příkladné jednání patří poctivé ženě z Lovosic, která našla v centru města na jedné z laviček odloženou kabelku. Nejprve sháněla majitele kabelky v nejbližším okolí, ale protože neuspěla, odnesla kabelku na policejní oddělení. Policistům se brzy podařilo vypátrat majitelku zapomenutého zavazadla. Ta mohla opravdu mluvit o štěstí, neboť v kabelce měla kromě osobních dokladů, také větší částku peněz. Byla to šťastná náhoda, že její kabelku našla poctivá žena. Policisté touto cestou děkují poctivé nálezkyni a přejí si, aby takových občanů bylo mezi námi víc.

Kabelka ho navnadila

Oznámení o krádeži věcí z vozidla přijali v těchto dnech policisté z Lovosic. Neznámého lapku pravděpodobně v tomto případě navnadila kabelka s osobními věcmi ponechaná viditelně na sedadle spolujezdce. Kýžené kořisti se pachatel zmocnil po rozbití skleněné výplně okénka. Škoda je vyčíslena na více než 3 tisíce korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.

Krádež stromů

Roudničtí policisté pátrají po neznámém pachateli, který v uplynulých dnech odcizil vzrostlé stromy nedaleko obce Vědomice. Pokácel a odvezl více než 10 vzrostlých akátů a dubů v hodnotě přesahující 10 tisíc korun. Pachateli krádeže hrozí v případě dopadení až dvouletý trest odnětí svobody.

Litoměřice, 23. 2. 2018, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem