Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Stačí okamžik

DĚČÍN - A během něj můžete přijít nejen o své cennosti ... 

Bez kabelky

DĚČÍN – Na děčínské policisty se v neděli třináctého srpna večer obrátila cizinka, jež zavítala na výlet do Děčína. Zhruba kolem půl sedmé večer si zavěsila kabelku na zábradlí místní restaurace na Labském nábřeží. Vůz odstavili na jejím parkovišti a  vydali se na procházku městem. Když si uvědomila, že kabelku nechala zavěšenou na zábradlí, okamžitě se obrátili a špacírovali zpátky. Bohužel ta už na místě odložení nebyla. Vytočili tísňovou linku 158 a přivolali na místo události policejní hlídku. Vzápětí se nepříjemnost rozrostla do prověřování přečinu zatajení nálezu. Přišla nejen o svou kabelku, ale také osobní doklady rodinných příslušníků, peněženky, finanční hotovost a navigaci. Ztráta věcí se po převodu na české koruny promítla do částky 8.370,- Kč.

Auto zmizelo přes noc

DĚČÍN - Podmokelští kolegové letos  v sobotu dvanáctého srpna vyjížděli do Jílové u Děčína, kde se ztratilo osobní vozidlo zn. Škoda Octavia. Volně odstavený vůz v hodnotě devadesáti tisíc korun zmizel z parkovací plochy na Teplické ulici v noci z pátku na sobotu dvanáctého srpna. V autě byla navíc uschována finanční hotovost a osobní doklady. Policisté po přijetí trestního oznámení vyhlásili celostátní pátrání a začali víkendovou událost šetřit s ohledem na možný přečin krádeže.

Vtip to nebyl

DĚČÍN – Letos v sobotu dopoledne dvanáctého srpna policisté z místního obvodního oddělení policie Děčín – město čelili oznámení, které ukazuje směrem k možným přečinům krádeže a neoprávněného opatření. V sobotu nad ránem se k návštěvníkovi místní čajovny přiblížil neznámý lapka, jenž ho v mžiku připravil o batoh s osobními věcmi. Ztrátu peněženky s doklady a platební kartou, mobilního telefonu a dalších  ztracených věci ohodnotil částkou 7.820,- Kč.

Ve sklepě není

VARNSDORF – Po jízdním kole zn. GHOST Nivolet 4 LC pátrají policisté z Varnsdorfu. Silniční kolo zmizelo v průběhu minulého týdne z uzamčené sklepní kóje z domu v Západní ulici ve Varnsdorfu. Majitel jej ocenil částkou bezmála pětatřiceti tisíc českých korun. Místní strážci zákona nedávnou událost prověřují s ohledem na přečiny krádeže a porušování domovní svobody.

Projížďku musí odložit

DĚČÍN - Po horském jízdním kole se shání také žena z Děčína. Jízdní kolo zn. KELLYS Scarpe  2009 v černo šedém provedení  měla uskladněné ve sklepní kóji obytného domu v Labské ulici v Děčíně. Když jej chtěla opět použít, zjistila, že už tam není. Ztrátu ocenila částkou šesti tisíc českých korun. V současné chvíli je již červencová nepříjemnost pod drobnohledem děčínských policistů, kteří ji prověřují s ohledem na přečiny krádeže  a porušování domovní svobody.

Příště na řetezu

VELKÝ ŠENOV - A po jízdním kole pátrají i policisté z Velkého Šenova. Jeho majitel si jej odložil na volně přístupnou chodbu obytného domu v Mlýnské ulici v Lipové. Naposledy jej viděl v  neděli třináctého srpna večer. Druhý den ráno už jej nenašel.  Policistům poskytl popis a při vyčíslení škody uvedl částku třiceti tisíc českých korun. Strážci zákona víkendovou událost prověřují s ohledem na přečin krádeže.   

Děčín 15.srpna 2017

nprap.  Petra  Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín
E-mail : krpulk.kr.pis.decin@pcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem