Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Sražená osoba na D4

KRAJ – Přebíhající osoba se střetla na dálnici s osobním automobilem. 

V souvislosti s prověřovaným případem závažného trestného činu násilného charakteru, ke kterému došlo včerejšího dne ve večerních hodinách v obci Malá Hraštice na Příbramsku, byla dnes v ranních hodinách policisty pronásledována osoba podezřelá ze spáchání tohoto skutku.
Pronásledovaná osoba se při útěku před policisty snažila překonat dálnici D4, kdy při jejím přebíhání se v úseku 16,5 km střetla s projíždějícím osobním vozidlem. Přebíhající osoba při střetu utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě jim podlehla.
Včerejším případem z obce Malá Hraštice, při kterém poškozená utrpěla zranění, se kterými je nyní v péči lékařů, se v současné době zabývají středočeští kriminalisté.
Dopravní nehodu se smrtelným zraněním vyšetřují policisté ze skupiny dopravních nehod a kriminalisté územního odboru Praha venkov - ZÁPAD.
S ohledem na skutečnost, že oba případy jsou v současné době ve fázi prověřování probíhajícího trestního řízení, nelze k nim z taktických a zákonných důvodů poskytnout bližší informace.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí P ČR
28. listopadu 2016

vytisknout  e-mailem