Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Ujel od nehody

Praha venkov – východ Kriminalisté pátrají po řidiči stříbrného vozidla. 

V sobotu 23. července krátce před polednem došlo v obci Šestajovice na ulici Revoluční k vážné dopravní nehodě. Řidič s osobním motorovým vozidlem se z dosud nezjištěné příčiny a nezjištěným způsobem střetl s cyklistou jedoucím ve stejném směru jako on. Jednasedmdesátiletý muž po pádu z kola utrpěl mnohačetná poranění, která si vyžádala několikatýdenní léčbu. Řidič s osobním motorovým vozidlem po střetu nezastavil a odjel pryč.

Policisté nyní dopravní nehodu prošetřují, pátrají po řidiči vozidla comby stříbrné barvy s černými hagusy (podélné nosiče na střeše vozidla), které je zachyceno na kamerovém záznamu těsně po střetu s cyklistou. V tuto chvíli nelze vyloučit, že si řidič nemusel vůbec všimnout toho, že o cyklistu zavadil a proto pokračoval dále v jízdě, aniž by zastavil, anebo po střetu schválně ujel a zraněnému neposkytl první pomoc. Kriminalisté v tuto chvíli prověřují další bezmála desítku kamer, které jsou na této komunikaci nebo v nejbližším okolí nainstalovány a na kamerovém záznamu by mohla být lépe viditelná nejen registrační značka, ale také obličej řidiče.

Veškeré informace a svědectví k této dopraní nehodě mohou občané volat na linku 158 a 974 881 710 nebo stejně jako hledaný řidič se mohou dostavit na jakoukoliv policejní služebnu.

 

por. Bc. Eva Kropáčová

23.8.2016


 


 

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem