Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Policisté žádají svědky o pomoc

při pátrání po pachateli znásilnění 

Žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli znásilnění, ke kterému došlo dne 26.prosince 2012 v době od  12.45 hodin do 13.28 hodin na panelové cestě v polích na okraji obce Chrášťany, za železničním přejezdem v obci Rudná, okr. Praha západ..

 Sedmatřicetiletá žena běžela dne  26.prosince 2012 v době od  12.45 hodin do 13.28 hodin na panelové cestě v polích na okraji obce Chrášťany, za železničním přejezdem v obci Rudná, okr. Praha západ. V uších měla sluchátka a poslouchala hudbu.  Zezadu ji přepadl muž, který ji znásilnil a následně utekl.

Popis pachatele:

Pachatel byl ve věku 25-30 let, přibližně 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, hnědé nagelované krátce střižené vlasy s kouty sčesané do čela, obličej pohublý, protáhlý s výraznými lícními kostmi, na tvářích měl jizvy po akné nebo neštovicích.

Na sobě měl péřovou prošívanou bundu  jasně zelené až reflexní barvy, světle modré džínové kalhoty.

 Poškozená uvedla, že v době, kdy běžela po poli, šla proti ní paní se psem. Žena kolem 40 let měla na sobě kalhoty, dlouhou bundu ke kolenům, na hlavě baret. Oblečení bylo tmavší barvy. Pes byl na vodítku,  jednalo se o bojové plemeno menšího vzrůstu, převažovala u něho bílá barva s tmavými znaky.

 Žádáme ženu uvedeného popisu, která venčila psa dne 26. prosince 2012 v době od  12.45 hodin do 13.28 hodin na místě činu, případně další svědky, ať se přihlásí policistům na  tel. 606 691 250, bezplatnou linku 158 nebo přímo na obvodním oddělení Hostivice (974 882 750) .

  

 

vytisknout  e-mailem