Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Informovanost veřejnosti je velmi důležitá.

Toho si je samozřejmě vědoma i kutnohorská policie, a právě proto se neustále snaží občanům poskytnout co možná nejvíce informací nejen o své činnosti, ale také o vývoji kriminality a prevenci. 

     Na sklonku minulého roku přislíbila vedoucí Územního odboru Policie České republiky Kutná Hora plk. JUDr. Blanka Matějů celkovou bilanci uplynulého období a své slovo dodržela, stejně tak i jako v minulých letech. V budově vedení kutnohorské policie v Kutné Hoře v ulici Na Náměti dne 21. 2. 2012 přivítala v zasedací místnosti představitele regionálních médií a internetové televize, které podrobně seznámila s celkovým vývojem trestné činnosti na okrese Kutná Hora, v rámci jednotlivých obvodních oddělení, Služby kriminální policie a vyšetřování a dopravní služby, přičemž porovnala několik posledních let. Zmínila preventivní opatření, která zdejší policie koná a činnosti, kterým je nutné v následujícím období věnovat zvýšenou pozornost. Její slova zpestřila i vizuální prezentace s grafickým znázorněním jednotlivých oblastí. Slovo také dostal npor. Bc. Miroslav Chramosta vedoucí SKPV, který prezentoval činnost „kriminálky Kutná Hora“. V závěru Matějů poděkovala za dosavadní dobrou spolupráci právě přítomným médiím, tisku a rozhlasu a jejich prostřednictvím i veřejnosti.

plk. JUDr. Blanka Matějů - vedoucí ÚO PČR Kutnáplk. JUDr. Blanka Matějů - vedoucí ÚO PČR Kutná
Monika Pravdová - Obzory, Martin Vaněk - Kutnohorský deník, Radek Plavecký - deník Právo, pí. Zachová - Tep RegionuMonika Pravdová - Obzory
Michal Trnka- Český rozhlas, René Svoboda - svobodainfo.czMichal Trnka- Český rozhlas, René Svoboda - svobodainfo.cz

por. Mgr. Vendulka Marečková
 

21. 2. 2013

Bohuslav Kučera-videofilmkh.cz Kutná HoraBohuslav Kučera-videofilmkh.cz Kutná Hora

vytisknout  e-mailem