Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vážná dopravní nehoda

BEROUNSKO – Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. 

Policisté berounského dopravního inspektorátu před šestnáctou hodinou dne 8. dubna 2021 vyjížděli k dopravní nehodě, která se stala v katastru obce Hýskov na Berounsku.

V osobním vozidle tovární značky Citroen C3 cestovala sama řidička r. 83 po silnici III. třídy mezi obcemi Hýskov ve směru jízdy do obce Chyňava. Řidička nepřizpůsobila rychlost a dostala smyk. Následně sjela mimo vozovku, kde narazila do kamenné zídky. Vlivem nárazu se vozidlo přetočilo a skončilo v travnatém příkopu, kde se střetlo s vzrostlým stromem.

Na místo dopravní nehody se sjely všechny složky IZS. Berounští hasiči vyprostili z vozidla zaklíněnou řidičku a byla ihned s těžkým zraněním transportována posádkou Letecké záchranné služby do jedné z pražských nemocnic. Policisté provedli s řidičkou dechovou zkoušku, která byla s negativním výsledkem a alkohol byl vyloučen. Po dobu prvotního šetření byla pozemní komunikace částečně uzavřena.

Dopravní nehoda je nadále v šetření.  

Policie neustále apeluje na řidiče, aby za volant usedali odpočatí a při jízdě se plně věnovali řízení. Pouze dodržováním předpisů silničního provozu, bezpečnou jízdou a vzájemnou ohleduplností můžeme snížit počet dopravních nehod na pozemních komunikacích. K dodržování těchto dopravních předpisů by neměli řidiči ani opomínat na tolerantnost a slušné chování. Všichni řidiči nedodržováním předpisů silničního provozu a agresivní a nebezpečnou jízdou ohrožují nejen své zdraví, ale především zdraví a životy všech ostatních účastníků silničního provozu.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
9. dubna 2021

Odkazy do noveho okna

Zasahující vrtulník

Zasahující vrtulník 

Detailní náhled

Zasahující složky IZS

Zasahující složky IZS 

Detailní náhled

Vozidlo a ZZS

Vozidlo a ZZS 

Detailní náhled

Náraz do stromu

Náraz do stromu 

Detailní náhled

Havarované vozidlo

Havarované vozidlo 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem