Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policistou na zkoušku

České Budějovice - Přijď si 18. října vyzkoušet, jestli máš na to, stát se policistou. 

Přemýšlel jsi o tom, že se staneš policistou? Zajímá tě, co vlastně policie nabízí, a chceš se na všechno zeptat? Potřebujeme novou generaci, tak si přijď vyzkoušet testy fyzické zdatnosti a psychologické testy nanečisto. Kdo uspěje, získá osvědčení platné jeden rok a bude mu uznáno při přijímacím řízení do služebního poměru policisty. Přijď změřit své síly s ostatními, ale hlavně sám se sebou!

Jestli máš chuť to zkusit, tak se dopředu zaregistruj na email: krpc.workshop@pcr.cz a přijď na akci POLICISTOU NA ZKOUŠKU, která se bude konat ve středu 18. října 2023 od 13:00 do 17:00 hodin v areálu Sportovního klubu policie České Budějovice na Jiráskově nábřeží 999/25. Přijít můžeš kdykoliv v uvedeném čase.

Kromě přijímacího řízení si mohou zájemci, ale i návštěvníci z řad veřejnosti, v rámci doprovodného programu prohlédnout moderní policejní techniku, se kterou policisté pracují a dozvědět se všechno, co je o policejní práci zajímá. Rádi zodpovíme všechny tvoje dotazy. Práce 158x jinak, to je POLICIE ČR - přesvědč se sám!

Veškeré potřebné informace pro nové uchazeče jsou zveřejněny na webových stránkách https://nabor.policie.cz/. Zde se dozvíš vše o náboru, jaké jsou požadavky pro přijetí a také vše, co policie nabízí. Případně zavolej na telefonní číslo 607 067 261 a zeptej se na vše, co tě zajímá. 

Jihočeští policisté navíc každý čtvrtek v čase od 13:00 do 15:00 hodin pořádají informační schůzky o práci u Policie ČR v rohové modré budově policejního ředitelství v ulici Dvořákova 2 v Českých Budějovicích. I zde dostaneš všechny potřebné informace a můžeš se na cokoliv zeptat.

Pozvánka:

Leták říjen 2023.pdf

Videopozvánka:

Video pozvánka říjen 2023.mp4

vytisknout  e-mailem