Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Policisté žádají o pomoc veřejnost

Jižní Čechy - Jihočeští kriminalisté pátrají po zatím neznámém lupiči. (Hlasová schránka 974 221 116) 

pachatel loupeže v bancepachatel loupeže v bance

V úterý 10. listopadu vstoupil krátce před 11:00 do peněžního ústavu v centru krajského města lupič. Na pracovnici pobočky si vynutil vydání finanční hotovosti a poté místo činu opustil.
Jihočeští kriminalisté, kteří se případem loupežného přepadení usilovně zabývají, již mají k dispozici záznam z bezpečnostních kamer a žádají o pomoc Vás, širokou veřejnost. Pokud znáte totožnost muže na snímku, prosím, neprodleně kontaktujte Policii ČR.
Muž ve věku 35 – 50 let vstoupil do pobočky banky pět minut před 11:00. Je 175 cm vysoké, silné postavy. V době loupežného přepadení měl na hlavě klobouk černé barvy a na očích brýle s čirým sklem a tmavými obroučkami. Na sobě měl světlou košili a delší černou bundu na boky s mohutným límcem, modré rifle a černé polobotky. Přes levé rameno nesl textilní sportovní tašku modré barvy. Mluvil česky bez přízvuku. Objekt pachatel opustil osm minut po 11:00, kdy odcházel pravděpodobně bez pokrývky hlavy a v ruce nesl pytel nebo igelitovou tašku zelené barvy.
Pokud jste se v úterý 10. listopadu v inkriminovanou dobu, tj. mezi 10:30 – 11:15, pohybovali v Českých Budějovicích na náměstí Přemysla Otakara II. v okolí pobočky Raiffeisenbank, která se nachází na straně náměstí mezi ulicemi U Černé věže a Krajinská a všimli jste si pohybu podezřelého muže, prosím, zatelefonujte na linku 158 nebo na telefonní číslo 974 221 101. Svojí i zdánlivě bezvýznamnou informací můžete kriminalistům značně pomoci k objasnění závažného trestného činu a k dopadení pachatele. Za Vaši pomoc Vám samozřejmě děkujeme!

pachatel loupeže v bance IIpachatel loupeže v bance II

 

komisař Jana Hlavínová, pisjc@mvcr.cz

 

vytisknout  e-mailem