Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Neposkytnutí pomoci řidičem

Tábor – Opařany – Hledáme řidiče i svědky události. (Hlasová schránka 974 238 116) 

Táborští policisté žádají média a potažmo širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při šetření dopravní události, ke které došlo krátce po páté hodině odpolední soboty dne 26. března 2016 v obci Opařany, a to na vjezdu silnice první třídy I/29 do obce ve směru od Písku, v prostoru před domem číslo 171. Řidič blíže neurčeného osobního automobilu, projíždějící uvedeným úsekem ve směru od Písku na Tábor, zde svým vozem zachytil po pravém okraji vozovky pohybující se chodkyni, dívku ve věku 10 let. Ta nárazem utrpěla zranění na paži. Aniž by se přesvědčil o rozsahu a povaze jejího poranění, z místa odjel pryč a neposkytl ji pomoc.

Vyzýváme tímto řidiče tohoto blíže neurčeného osobního vozidla, který přijížděl do obce Opařany ve směru od Písku, na následující křižovatce za místem střetu měl odbočit vpravo a mohl tak pokračovat ve směru na obec Stádlec, případně dále na Bechyni či Tábor, aby se spojit s táborskými policisty a podal k události vysvětlení. Učinit tak může po telefonní domluvě na čísle 974 238 250 na služebně dopravních policistů v budově Územního odboru PČR na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, případně služebně místně příslušného Obvodního oddělení PČR Bechyně na náměstí T. G. Masaryka, telefonní linka 974 238 750.

Zároveň žádáme každého, kdo byl svědkem uvedené události, případně by mohl k ustanovení vozidla a totožnosti neznámého řidiče přispět jakoukoliv důvodnou informací, aby své poznatky sdělil policistům na výše uvedených kontaktech či cestou linky číslo 158. Děkujeme.

por. Mgr. Miroslav Doubek   ta.pis@pcr.cz , krpc.pio@pcr.cz

28. března 2016 

 

vytisknout  e-mailem