Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Mladý záchranář

Jihočeský kraj - Hasiči a policisté spojili své síly při realizaci soutěže pro děti. (Hlasová schránka 974 221 116) 

Ve čtvrtek 18. května se v areálu Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, uskutečnilo finálové kolo soutěže Mladý záchranář v akci, kterou znají děti ze základních škol v našem kraji již z předchozích let. Do soutěže se přihlásilo několik desítek týmů, z nichž nejlepších třináct, které úspěšně zvládly první soutěžní kolo, postoupily do finále. V prvním kole, dostávaly pětičlenné týmy dětí rozdělených do kategorie starších a mladších, úkoly prostřednictvím FB profilu soutěže a oficiálního webu Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje. Celkem na ně čekalo osm úkolů, čtyři zadané od hasičů a čtyři od policistů. Ve finálovém kole čekalo na soutěžící osm stanovišť, na kterých si mohli vyzkoušet práci hasičů a policistů. Všechny týmy prokázaly, že jsou naprosto dokonale připraveni nás v případě nouze zaskočit ve službě. Nejlepšími se staly, a celou soutěž vyhrály v kategorii starších, děti ze ZŠ a ZUŠ Zliv, které soutěžily pod názvem týmu Mrk Vani, a v kategorii mladších, děti ze ZŠ Borovany a jejich tým Lions.

Všem soutěžícím děkujeme za krásně strávený den, ze kterého jsme odjížděli s báječným pocitem a radostí z toho, jak jste se všichni snažili a jak úžasné znalosti jste měli.

Poděkování patří hlavním organizátorům soutěže, týmu Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje.

Odkaz na článek a fotografie ze soutěže: http://www.hzscr.cz/clanek/lions-a-mrkvani-jsou-nejlepsi-letosni-mladi-zachranari.aspx

por. Bc. Lenka Krausová, krpc.pio@pcr.cz

19. května 2017

2 IMG_20170518_140115.jpg
 

3 IMG_20170518_140256.jpg
 

vytisknout  e-mailem