Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Znásilnění dětí - aktualizace II

Kriminalisté řeší případ, kdy zatím neznámý pachatel sexuálně zneužil pět dětí ve věku od 7 do 11 let. 

Pražští kriminalisté řeší případ, kdy měl zatím neznámý pachatel sexuálně zneužít několik nezletilých dětí. Případ sexuálního zneužití se stal na konci března tohoto roku v Sadech Svatopluka Čecha v blízkosti stanice metra Jiřího z Poděbrad. Nejmladšímu nezletilému bylo pouhých 7 let.

V rámci prověřování případu kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět muž, se kterým by v rámci objasnění tohoto případu potřebovali mluvit. Jestliže ho někdo poznává, ať se ozve na linku 158.

Za trestný čin znásilnění hrozí pachateli v případě dopadení a odsouzení až dvanáct let za mřížemi. 

mjr. Jan Daněk – 1. 5. 2022

Aktualizace - Muže ze záběrů kriminalisté díky vašim poznatkům vypátrali. Bylo jich asi deset a moc za ně děkujeme! Mimo jiné i on sám se také přihlásil, když se viděl v médiích. Podezřelý s kriminalisty spolupracuje a v tuto chvíli v případu probíhají standardní úkony trestního řízení. Jakmile to bude možné, poskytneme k případu více informací.

mjr. Jan Daněk - 2. 5. 2022

Aktualizace II - Kriminalisté muži sdělili obvinění z TČ znásilnění, pohlavní zneužití, svádění k pohlavnímu styku a ohrožování výchovy dítěte. Zároveň dnes podají podnět na jeho vzetí do vazby. Muž se v postavení podezřelého k činu přiznal.  

mjr. Jan Daněk - 3. 5. 2022

vytisknout  e-mailem