Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Uprchlý vězeň - Aktualizace

Policisté pátrají po vězni, který utekl včera večer z nestřeženého pracoviště v Praze 10. 

Aktualizace 

Na základě poznatku od pozorné ženy, která hledaného muže viděla v metru, byl policisty z pohotovostní motorizované jednotky na Florenci omezen na osobní svobodě a převezen zpět na Pankrác. Všem moc děkujeme za pomoc s pátráním. Odsouzený teď čelí dalšímu obvinění ze  spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což může ve věznici strávit další dva roky. 

por. Bc. Richard Hrdina

Devětadvacetiletý vězeň byl naposledy viděn včera večer, kolem třiadvacáté hodiny, v Sazečské ulici v Praze 10, kde byl na pracovišti v rámci výkonu trestu odnětí svobody za majetkovou trestnou činnost. Hledaný tím, že bez povolení opustil pracoviště, se dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a hrozí mu tak navýšení jeho stávajícího trestu. 

Uprchlý vězeň je 187 centimetrů vysoký, snědé pleti a má krátké rovné tmavé vlasy, tmavé oči a tmavé strniště. V době útěku byl oblečen do vězeňského oděvu tzn. černých kalhot, černé vesty a šedého trika. Výrazným markantem je jeho tetování na levé straně krku, kde má nápis Adriana. Hledaný by neměl být pro své okolí nebezpečný. 

Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli, nebo máte jakékoliv informace o jeho pohybu, kontaktujte prosím linku 158. 

por. Bc. Richard Hrdina - 13. května 2023

vytisknout  e-mailem