Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pomozte zabránit neštěstí - Aktualizace

Pražští policisté pátrají po jednasedmdesátiletém muži, který doma zanechal dopis na rozloučenou a chce s největší pravděpodobností spáchat sebevraždu. Pomůžete nám ho najít včas? 

Aktualizace

Děkujeme všem za pomoc s pátráním. Pohřešovaný muž byl nalezen. Bližší okolnosti jeho nalezení, s ohledem na rodinu pohřešovaného, nebudeme zveřejňovat.

por. Bc. Richard Hrdina

Pohřešovaný byl naposledy viděn jeho ženou včera, kolem půl desáté večer, kdy odešel z místa svého bydliště v Cílkově ulici v Praze 4. Před odchodem jí sdělil, že jde vyzvednout auto k nemocnici a že se hned poté vrátí domů, ale do současné chvíle se tak nestalo. Jedná se o spolehlivého bezúhonného muže, který byl vždy kontaktní a nikdy se nezpozdil, aniž by se omluvil. V poslední době, kvůli aktuálnímu zdravotnímu stavu, mohl mít vážné psychické problémy, jelikož mu byla diagnostikována nemoc ledvin. V bytě zanechal dopis na rozloučenou a v jeho vozidle kriminalisté nalezli pouzdro od jeho legálně držené střelné zbraně. Je tak velmi důvodná obava o jeho život. 

Popis pohřešovaného: zdánlivé stáří 70 let, výška cca 175 centimetrů, statnější postavy, obličej zúžený k bradě, upravený plnovous - bradka s knírem, šedo - zeleno hnědé oči, krátké světle hnědé vlasy a dioptrické brýle s černými obroučkami. 

Pokud jste tohoto muže kdekoliv viděli, nebo víte, kde by se mohl pohybovat, kontaktujte prosím okamžitě linku 158. 

vytisknout  e-mailem