Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátrání po muži v ohrožení života - Aktualizace

Od včerejší noci se pohřešuje sedmapadesátiletý muž, který je ve vážném ohrožení života. Podstoupil operaci mozku a je dezorientovaný v čase a prostoru. 

Aktualizace

V Divoké Šárce proběhla velká pátrací akce, do které se zapojily všechny síly a prostředky pražské policie, včetně jízdní policie, psovodů a policejního vrtulníku s drony. Pohřešovaného muže se podařilo vypátrat díky pozornému spoluobčanovi, který viděl na internetu pátrací relaci a muže poznal u jednoho nákupního domu v Horoměřicích. Moc děkujeme za pomoc s pátráním, muž byl předán zdravotníkům a je v pořádku. 

nprap. Richard Hrdina

Pohřešovaný nepozorovaně odešel včera ve večerních hodinách z bytu v ulici Divoká Šárka v Praze 6, kde se zotavuje u své dcery po náročné operaci mozku. Trpí výpadky krátkodobé paměti a je dezorientovaný v čase a prostoru. Bez přítomnosti své dcery u něj mohou nastat deprese, chaos a jeho chování je nepředvídatelné. Jedná se o vaskulární demenci čtvrtého stupně, která je navíc spojená s epilepsií, tudíž je ve vážném ohrožení života.  Nemá u sebe doklady ani mobilní telefon.

Popis pohřešovaného: výška 185 centimetrů, hubené postavy, černé až prošedivělé rovné vlasy, vousy – bradka. Hovoří česky, anglicky a německy.

Popis oblečení: černá košile s jemným vzorem, černé kalhoty, dioptrické brýle, hnědé kožené boty.

Pokud jste tohoto muže někde viděli, neprodleně prosím volejte na linku 158.

nprap. Richard Hrdina – 2. srpna 2022

vytisknout  e-mailem