Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po pohřešované - aktualizace

V neděli v podvečer odešla z domova a do této doby o sobě nedala vědět. Pomůžete ženu najít? 

Od včerejšího podvečera postrádají příbuzní sedmatřicetiletou ženu. Ta odešla v neděli nedlouho před osmnáctou hodinou z místa svého trvalého bydliště v Praze 3 Žižkově do centra metropole. Namířeno měla konkrétně na Národní třídu.

Do této doby se ale pohřešovaná domů nevrátila a ani o sobě nedala svým příbuzným vědět. Ku škodě pátrání je také to, že dotyčná u sebe nemá žádné osobní doklady a ani mobilní telefon.

Dle sdělení příbuzných netrpí žena žádnou nemocí, která by jí jakkoli ohrožovala na životě. Orientuje se v čase a prostoru.

Kriminalisté třetího policejního obvodu provedli do této doby všechny možné a dostupné úkony k vypátrání pohřešované, avšak bezvýsledně. Proto se nyní obracíme s prosbou o pomoc při pátrání na širokou veřejnost.

Pokud kdokoli víte, kde by se žena mohla nacházet či pohybovat, předejte nám prosím tyto informace prostřednictvím linky tísňového volání 158.

por. Mgr. Tomáš Hulan 15. 4. 2019

Aktualizace 17. 4. 2019

Pátrání po pohřešované má smutný konec. Po sedmatřicetileté ženě dnes pátrali kriminalisté třetího policejního obvodu a policisté speciální pořádkové jednotky v Šáreckém údolí. Tam ji také přibližně v půl druhé odpoledne našli bez známek života. Prošetřování si posléze převzali do své kompetence kriminalisté prvního policejního obvodu, kteří v tuto chvíli zjišťují, za jakých okolností žena zemřela.

por. Mgr. Jan Rybanský 17. 4. 2019

vytisknout  e-mailem