Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Pátráme po muži, který jezdil odcizeným vozidlem

Pomůžete nám ho identifikovat? 

Kriminalisté čtvrtého policejního obvodu pracují na případu vloupání do firemního objektu v Praze 10, které se stalo v období od 20. prosince do 30. prosince 2019. Při vloupání došlo k odcizení několika stavebních strojů a zařízení, vozidel, a také klíčků od obytného vozu. Celková způsobená škoda je vyčíslena přes 2 700 000,- Kč.

Při vyšetřování se kriminalistům podařilo zajistit některá odcizená vozidla zpět a předat majiteli. Dále zjistili, že jedno z odcizených vozidel Citroen Jumper se pohybovalo 28. 12. 2019 v ulici Českobrodská v Praze 9, kdy s ním přijel neznámý muž na benzínovou čerpací stanici, a to dokonce dvakrát. Jednou krátce před osmou hodinou ranní a podruhé krátce po třetí odpoledne.

 Ze zajištěných kamerových záznamů vyplývá, že se jedná o muže kolem třiceti let, vysokého cca 170 centimetrů, střední postavy. Na sobě měl černou bundu s kapucí, na které byla imitace světlé kožešiny, tmavé kalhoty, na nohou šedé sportovní boty s bílou podrážkou. Na hlavě pak tmavou čepici s dvěma světlými pruhy a na krku žlutý popruh se svazkem klíčů.

V souvislosti s tímto případem pátráme po totožnosti muže, zachyceného na kamerových záznamech, a proto žádáme širokou veřejnost o pomoc. V případě, že byste muže poznali, anebo měli informace k tomu, kde se pohybuje, volejte okamžitě na tísňovou linku 158.

por. Mgr. Hana Křížová, DiS. – 22. 1. 2020

vytisknout  e-mailem