Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Nedá si pokoj a nedá

Pátráme po muži v souvislosti s krádeží peněženky. Neznáte ho? 

Od úterý 22. května 2018 pracují policisté z místního oddělení Letňany na objasnění případu krádeže peněženky ze šatny sportovní haly v Tupolevově ulici v Praze 9. Obsahem peněženky byla i hotovost a také platební karta. Ta byla následně použita ke dvěma drobným platbám, které nepřesáhly pět set korun. Majiteli odcizených věcí tak vznikla škoda přesahující tisíc korun.

V souvislosti s tímto případem pátráme po muži, který je zachycen na záběru z bezpečnostní kamery umístěné uvnitř sportoviště. Záznam ukazuje, jak neznámý vchází do šatny, po několika desítkách vteřin z ní vychází a nerušeně opouští prostor sportoviště.

Policisté prošetřující tento případ zjistili, že zmíněný muž je zřejmě totožný s mužem, který je podezřelý z krádeže peněženky v čekárně autobusového nádraží v Karlíně v Praze 8.

Celý případ je v současné době prošetřován pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředků, za což hrozí až dvouletý pobyt za mřížemi.

Pokud muže na záběrech poznáváte, kontaktujte bezplatnou tísňovou linku 158.

vytisknout  e-mailem