Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Násilí proti úřední osobě - aktualizace I, II, III

Pražští kriminalisté pátrají po dvou dosud neznámých mužích, kteří před Národním muzeem napadli dva policisty žerdi, na které měli zavěšenou vlajku. 

Pražští kriminalisté pátrají po dvou dosud neznámých mužích, kteří jsou podezřelý ze spáchání trestného činu násilí proti úřední osobě. Toho se dopustili po ukončení shromáždění na Václavském náměstí v sobotu 11. března. Kriminalisté v rámci vyhodnocení kamerových záznamů vyhledali konkrétní protiprávní jednání a podobu dosud neznámých podezřelých. Pokud je poznáváte, nebo víte, kde by se mohli zdržovat, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 19. 5. 2023

Zpráva ke shromáždění Demonstrace Václavské náměstí - aktualizace I, II, III - Policie České republiky

Aktualizace - Podezřelý muž s vousy se poznal v médiích a sám se přišel přihlásit na policejní služebnu. V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení. Stále však pátráme po druhém podezřelém, pokud ho poznáváte, ozvěte se prosím na linku 158. Děkujeme.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 20. 5. 2023

Aktualizace II - První případ, kdy se muž sám přihlásil na policejní služebnu, kriminalisté odložili. Po výslechu muže a následným vyhodnocení případu, dospěli kriminalisté k závěru, že nedošlo k naplnění znaků trestného činu. Po druhém podezřelém stále pátráme, pokud ho poznáváte, prosím, ozvěte se na linku 158.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 14. 6. 2023

Aktualizace III - Totožnost druhého muže již taky známe. Děkujeme všem za pomoc při pátrání. V současné chvíli s ním probíhají standardní úkony trestního řízení.

por. Mgr. Violeta Siřišťová - 9.7. 2023

vytisknout  e-mailem