Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Loupež na WC

Kriminalisté pátrají po totožnosti muže, který pěstí napadl jiného na toaletě a odcizil mu hotovost a mobilní telefon. Pokud ho poznáváte, kontaktujte linku 158. 

Dosud bezvýsledně pátrají pražští kriminalisté po totožnosti útočníka podezřelého z loupežného přepadení třiačtyřicetiletého muže na pánských toaletách. Případ se odehrál v srpnu v jedné z restaurací na pražském Smíchově a poškozený při útoku přišel nejen o osobní doklady, peněženku s hotovostí, ale i mobilní telefon Xiaomi.  Celému napadení předcházelo společné popíjení obou zúčastněných v několika restauracích, a to i přesto, že se vlastně neznali. Oba se seznámili několik hodin před napadením na ulici, slovo dalo slovo a společně pak skončili na pivu. Každý z nich ale za jiným účelem. Zatímco poškozený v restauracích popíjel pivo, podezřelý pil jen „na oko“. Na záběrech je vidět, že spíš než alkohol ho zajímala peněženka, či telefon poškozeného. V první restauraci se s poškozeným o mobil jen přetahoval, což ale nikam nevedlo, ve druhé restauraci proto přitvrdil. Počkal, až bude jeho „pivní kamarád“ na toaletě a zaútočil. Zezadu ho napadl pěstí do hlavy a se slovy, že další pivo již nebude, mu sebral vše co měl u sebe. Následně provozovnu opustil.

Kriminalisté se obracejí na širokou veřejnost s žádostí o spolupráci. Pokud poznáváte muže na zajištěných záběrech, kontaktujte prosím linku 158. Děkujeme.

Za trestný čin loupež hrozí až desetiletý trest odnětí svobody.

por. Mgr. Jan Rybanský - 8. listopad 2021.

Odkazy do noveho okna

fotografie 1

fotografie 1 

Detailní náhled

fotografie 2

fotografie 2 

Detailní náhled

fotografie 3

fotografie 3 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem