Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Krádež peněženky z vozidla

Pátráme po neznámém muži, který jednašedesátiletému poškozenému odcizil peněženku a způsobil mu tím škodu za více než dvě stě tisíc korun. 

Policisté z místního oddělení Jarov pátrají od konce srpna po neznámém muži, který na parkovišti, v Malešické ulici v Praze 3, odcizil z neuzamčeného vozidla peněženku. Poškozený si šel do obchodu nakoupit a v tu dobu si ho vyhlédl podezřelý, který na něho počkal, než se vrátí. V momentě, kdy poškozený uložil do svého auta nákup, nechal ho odemčené a odešel vrátit vozík. Toho využil podezřelý muž a odcizil mu z auta peněženku, ve které měl mimo jiné hotovost a platební kartu. Hned po krádeži odjel podezřelý ve vozidle značky Peugeot 306 červené barvy a dosud nezjištěné registrační značky. Následně provedl dva neoprávněné výběry z bankomatu odcizenou platební kartou. Tímto jednáním vznikla jednašedesátiletému poškozenému škoda dosahující částky dvě stě tisíc korun.

Policisté šetřením zajistili kamerové záznamy, na kterých je vidět podezřelý muž. Ten je v současné chvíli podezřelý ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což mu v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Pokud muže na záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158. Děkujeme.

 

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 2. 10. 2020

Odkazy do noveho okna

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

fotografie

fotografie 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem