Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Spor v herně kvůli výhře

MOST - Obsluze nadával a vyhrožoval; Z rekonstruovaného domu odcizil nářadí; Řidič náklaďáku boural pod vlivem alkoholu., 

Z domu po jeho návštěvě zmizelo nářadí
Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu krádeže vloupáním 30letého muže z Mostu. Ten měl v jedné obci na Mostecku vniknout na oplocený pozemek rodinného domu, který je v rekonstrukci. Následně se vloupal za použití násilí do domu a tam měl po prohledání odcizit vodovodní baterie, větráčky, různý vodoinstalační materiál. Hodilo se mu i míchadlo, vrtačky i hliníkový žebřík a další nářadí. Poškozený majitel vyčíslil hmotnou škodu na částku 46 tisíc korun. Kde odcizené věci skončily, obviněný policistům neuvedl. Stíhání Mostečana je vedeno na svobodě.

Spor kvůli výhře řešil nadávkami a vyhrožováním
Z trestného činu výtržnictví a nebezpečného vyhrožování čelí obvinění 29letý muž z Litvínova. Ten měl v jednom sport baru spor ohledně údajné výhry s přítomnou obsluhující ženou. Muž měl na ženu řvát, když použil vulgární výrazy a vyhrůžky. V poškozené osobě tímto vzbudil důvodné obavy o život a zdraví své osoby a své rodiny. Obviněný Litvínovan je stíhán na svobodě. Ke zranění osoby nedošlo, nevznikla ani žádná hmotná škoda, když obviněný při odchodu měl silně praštit se vstupními dveřmi provozovny.

Řidič náklaďáku pod vlivem alkoholu naboural
Policie v Mostě stíhá 28letého řidiče z okresu Most a obvinila ho z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Muž měl jako řidič nákladního vozidla v jedné obci na Mostecku dostat na zasněžené vozovce smyk a přední částí vozu narazil do oplocení a elektrického rozvaděče. Policisté u řidiče provedli na místě dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s hodnotou 1,7 promile. Odběr krve a lékařské vyšetření motorista odmítl. Ke zranění osob nedošlo. Hmotná škoda byla policisty vyčíslena na částku 60 tisíc korun.

nprap. Ludmila Světláková
Most 11. prosince 2018

vytisknout  e-mailem