Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Spolupráce policie s městem

Ostrava - 29. května 2018 převzal zástupce ředitele Městského ředitelství policie Ostrava ocenění za dlouholetou spolupráci 

předáváníDne 29. května 2018 převzal zástupce ředitele Městského ředitelství policie Ostrava plk. Ing. Antonín Řezníček společně s dalšími partnery ocenění za dlouholetou spolupráci v rámci projektu „Bezpečnější Ostrava!!!“.

Certifikát partnerům projektu, mezi které patří mimo jiné také Městská policie Ostrava a Dopravní podnik Ostrava, předal náměstek primátora Michal Mariánek. 
Samotný projekt vznikl v roce 2006 na popud tehdejšího ředitele Městského ředitelství policie Ostrava plk. Ing. Rostislava Pavlisky. Od této doby se neustále vyvíjel a reagoval na potřeby obyvatel Ostravy až do dnešní podoby, kdy velkou měrou také spolupracuje s ostravskými nákupními centry, které dlouhodobě spolupracují na zvyšování bezpečnosti svých návštěvníků. 
Projekt Bezpečnější Ostrava obdržel v roce 2016 třetí místo v soutěži Ministerstva vnitra ČR „Nejlepší preventivní projekt na místní úrovni“.

Další informace naleznete pomoci níže uvedeného linku:

http://www.ostrava.cz/cs/o-meste/aktualne/pro-vetsi-bezpecnost-ostravanu


por. Bc. Richard Palát
komisař oddělení tisku a prevence  |  30. 5. 2018
 

Odkazy do noveho okna

01_certifikát

01_certifikát 

Detailní náhled

02_předávání

02_předávání 

Detailní náhled

03_ocenění

03_ocenění 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem