Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Spolupráce Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje a Univerzity obrany v Brně

KRAJ: Jihomoravští policisté představují svou činnost studentům UNOB. 

Studenti Univerzity obrany v Brně mají možnost se seznámit s činností jednotlivých útvarů v rámci Krajského ředitelství policie Jihomoravského kraje. V úterý 17. října 2017 během dopoledních hodin policisté jednotlivých útvarů přiblížili studentům činnost  vnější služby, Odboru služby dopravní policie, Odboru cizinecké policie a krizového řízení. Seznámili studenty s úkoly Policie ČR při bezpečnostních opatření i v oblasti problematiky měkkých cílů. Součástí programu je také prohlídka integrovaného operačního střediska krajského ředitelství. Zde měli studenti příležitost vidět činnost operačních důstojníků přímo v praxi.

Univerzita obrany je vojenskou vysokou školou v České republice, která profiluje mimo jiné i budoucí civilní odborníky zejména ve prospěch bezpečnostního systému státu, obranného a bezpečnostního průmyslu a veřejné správy.

Cílem spolupráce je přiblížit studentům činnost policistů, úkoly Policie ČR a možnost setkat se s policisty, kteří vykonávají službu na jednotlivých specializovaných útvarech. Pracovníci Odboru personálního studenty seznámili s organizační strukturou krajského ředitelství, s odlišnostmi služebního poměru Armády České republiky a Policie ČR. Zváni jsou všichni také na Workshop Policistou na zkoušku, který se uskuteční v pátek 20. října 2017 v Brně.  http://www.policie.cz/clanek/informace-personalka-hledame-posily-do-naseho-tymu.aspx

Jihomoravská policie přijímá nové policisty a policistky, kteří mají zájem posílit základní útvary v celém kraji a doplnit počty příslušníků ve výkonu služby. V současné době pracuje u jihomoravské policie téměř tři a půl tisíce příslušníků, a do konce roku bychom jejich řady rádi rozšířili o desítky dalších nových policistek a policistů, kteří mají zájem o tuto zodpovědnou a smysluplnou práci. Hledáme nové kolegy, kteří by se chtěli podílet na zlepšování bezpečnostní situace a veřejného pořádku, dohlížet na bezpečnost na silnicích, bojovat proti kriminalitě a neustále prohlubovat svoje znalosti a odbornou kvalifikaci.

mjr. Bc. Štěpánka Komárová, 17. října 2017

Odkazy do noveho okna

návštěva studentů Univerzity Obrany (1)

návštěva studentů Univerzity Obrany (1) 

Detailní náhled

návštěva studentů Univerzity Obrany (3)

návštěva studentů Univerzity Obrany (3) 

Detailní náhled

návštěva studentů Univerzity Obrany (2)

návštěva studentů Univerzity Obrany (2) 

Detailní náhled

návštěva studentů Univerzity Obrany (5)

návštěva studentů Univerzity Obrany (5) 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem