Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Součinnost při pátrání

Jihočeský kraj - Pátraní po hledané osobě. 

Kriminalisté pátrají po hledaném podvodníkovi

PRAHA VENKOV - JIH - Hledaný se záměrně před policisty skrývá 

Kriminalisté z Územního odboru Praha venkov – JIH pátrají po hledaném pětačtyřicetiletém muži. Na hledaného byl Okresním soudem Česká Lípa vydán Příkaz k dodání do Výkonu trestu odnětí svobody pro spáchání trestného činu Podvod.
Muž byl již v minulosti souzen pro obdobnou trestnou činnost a stále v ní pokračuje. Před policisty se skrývá a pod legendou, že je onkologický pacient, tvrdí, že má být hospitalizován kvůli zákroku v různých nemocničních zařízeních v Plzni, v Praze, po celé České republice. Komunikoval s policisty jen prostřednictvím emailu a nechtěl uvést, ve kterém zdravotnickém zařízení se nachází, či který lékař jej ošetřuje. Záměrně zasílal neúplné údaje. 

Hledaný si pod různými dalšími legendami půjčoval, především od žen, různé finanční částky, které však nevrátil, není možné se s ním spojit a dluh vymáhat.

Touto pátrací relací zároveň žádáme zdravotnická zařízení v rámci České republiky, aby v případě ošetření či delší hospitalizace hledaného dbaly zvýšené opatrnosti a jeho pobyt okamžitě ohlásily na linku 158. Na linku 158 nebo přímo kriminalistům na telefonní číslo 974 881 734 se mohou přihlásit i další osoby, které výše jmenovaný podvedl.

Odkaz na osobu v pátrání:

https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=11020117190114

kpt. Lenka Krausová, krpc.pio@pcr.cz

22. února 2019

vytisknout  e-mailem