Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Smyšlený incident

PŘÍBRAMSKO - Policisté z Příbrami prošetřovali včerejší smyšlené oznámení o incidentu u autobusového nádraží  

Včerejšího dne v odpoledních hodinách příbramští policisté přijali oznámení o údajném incidentu mezi jedenáctiletým chlapcem a mladíkem, podle výpovědi oznamovatele o málo starším, ke kterému mělo dojít v blízkosti autobusového nádraží v Příbrami.

Na podkladě oznámení byly prověřovány všechny zjištěné skutečnosti, kdy z výsledků prvotního šetření nebylo zjištěno, že by se jednalo o loupežné přepadení, či jinak majetkově motivovaný čin. V rámci prověřování této události nebyla potvrzena prvotní informace, že by chlapec při incidentu utrpěl bodné zranění způsobené nožem, ani jiné vážnější zranění. U chlapce bylo zjištěno drobné povrchové zranění na hřbetu ruky, které mu bylo ošetřeno v nemocnici a po ošetření byl propuštěn.

Podle uváděných a zjištěných skutečností byl tento případ prošetřen v rámci přestupkového řízení, kdy v průběhu dnešního dne při výslechu chlapce policisté z obvodního oddělení Příbram zjistili, že si mladý oznamovatel celou událost vymyslet, neboť tím chtěl řešit svou osobní situaci.

 

nprap. Bc. Zdeněk Chalupa

tiskový mluvčí 

P ČR Příbram

3. listopadu 2015

vytisknout  e-mailem