Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Šli po stopách krve

TEPLICKO - Nemohl se dostat do domu, tak rozbil sklo na dveřích; Prodával pervitin... 

Šli po stopách krve

     Z přečinu poškození cizí věci se bude zodpovídat 27letý muž z Bíliny, který v domě, kde žije, rozbil skleněné výplně dvou dveří. Z provedeného šetření vyplývá, že se v sobotu nad ránem vrátil z hospody, kde celou noc popíjel pivo a vodku a protože se nemohl dostat do domu, rozbil skleněné výplně na vchodových dveřích. Pro policisty, které na místo přivolali obyvatelé, nebylo příliš složité pachatele vypátrat, k jeho dveřím je dovedly krevní stopy ze zranění, které mu způsobilo rozbité sklo. U výslechu se k činu doznal, pokud případ skončí u soudu, hrozí mu v krajním případě až roční vězení.

Prodával pervitin

     Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy byl obviněn 47letý muž z Teplic. Je podezřelý, že po dobu jednoho roku prodával v místě svého bydliště drogově závislým osobám pervitin, kriminalisté zdokumentovali desítky jednotlivých prodejů. Dealer je stíhán na svobodě, v případě odsouzení mu hrozí až pětiletý trest odnětí svobody.

Vykradené auto

     Policisté pátrají po neznámém zloději, který se v Trnovanech vloupal do zaparkovaného auta. Ukradl z něj rádio v hodnotě 700 korun, daleko větší škodu způsobil poškozením zámku a rozbitím okna, oznamovatel ji odhadl na necelých pět tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

Zmizelo horské kolo

     Z přečinů krádeže a porušování domovní svobody je podezřelý neznámý pachatel, který v Háji u Duchcova ukradl horské kolo. Vnikl na oplocený pozemek u rodinného domu, kde z přístřešku odcizil kolo v hodnotě 12 tisíc korun. Pokud se ho podaří vypátrat, hrozí mu až dvouletý pobyt za mřížemi.

3. 7. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem