Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Slavnostní otevření Obvodního oddělení Policie v Lokti

SOKOLOVSKO – Přestřižení pásky se účastnil krajský ředitel. 

OOP LoketDne 25. září 2017 proběhlo slavnostní otevření Obvodního oddělení Policie ČR v Lokti, které se nově přestěhovalo do centra města Loket na ulici Tyršovo náměstí.

K slavnostnímu přestřižení pásky krajský ředitel plk. Mgr. Petr Macháček přizval i zástupce města. Starosta města Loket Ing. Zdeněk Bednář pozvání přijal a společně s krajským ředitelem a vedoucím místního oddělení npor. Bc. Petrem Uzlíkem přestřihli pásku, a tím oficiálně otevřeli nově zbudované oddělení v Lokti.

Slavnostnímu otevření byl přítomen i další host pan Patrik Stangar, který je majitelem celého objektu ve kterém oddělení sídlí.

Krajský ředitel plk. Mgr. Petr Macháček přivítal hosty a poděkoval za vzájemnou spolupráci města a policie. Mimo jiné uvedl „Děkuji majiteli za vyhovění všem požadavkům na rekonstrukci a uzpůsobení objektu pro výkon služby Policie“. Slova se ujal také starosta Lokte, který uvedl „Spolupráce je nadstandartní a chci poděkovat policistům. Děkuji a přeji, aby se v nových prostorech policistům dobře sloužilo“.

Kontakty na Obvodní oddělení Loket zůstávají stejné KONTAKTY

prap. Bc. Daniel Dvořák
25. 9. 2017

Odkazy do noveho okna

OOP Loket

OOP Loket 

Detailní náhled

OOP Loket

OOP Loket 

Detailní náhled

OOP Loket

OOP Loket 

Detailní náhled

OOP Loket

OOP Loket 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem