Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Škoda Octavia se střetla s chodcem

LIBEREC - Lehké zranění nezletilého chlapce si vyžádala dopravní nehoda, která se stala v pátek 21. září 2018 odpoledne v ulici Husova. 

V pátek 21. září 2018 kolem třetí hodiny odpoledne vyjížděli dopravní policisté k nehodě, která se stala v Liberci, na ulici Husova. Došlo zde ke střetu osobního vozidla s chodcem. Řidička osobního vozidla Škoda Octavia jela ve směru od ulice Jizerská do centra města. Na ulici Husova zastavila před vyznačeným přechodem pro chodce, kde přecházel zprava doleva nezletilý chodec. Následně se s vozidlem opět rozjela, přičemž na přechod vstoupil z pravé strany další nezletilý chodec a řidička již střetu nedokázala zabránit. Pravým předním rohem vozidla narazila do chlapce, který následně upadl na zem.

Nezletilý chlapec utrpěl při nehodě lehké zranění, se kterým jej z místa nehody převezlo na ošetření vozidlo Zdravotnické záchranné služby do Krajské nemocnice Liberec. Ještě před převozem do nemocnice podrobili policisté oba účastníky dopravní nehody orientačním dechovým zkouškám na alkohol, jejichž výsledky byly v obou případech negativní. Na vozidle nevznikla žádná škoda.

Okolnostmi nehody a mírou zavinění ze strany jednotlivých účastníků se nyní dále zabývají liberečtí dopravní policisté. 
 

24. 9. 2018
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí 

vytisknout  e-mailem