Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Sexuální zvrhlík dopaden

Policisté dopadli devětadvacetiletého muže, který se obnažoval před osmiletou holčičkou, která se vracela ze školy. 

Dívenka se ve čtvrtek 20. ledna, kolem třetí hodiny odpolední, vracela ze školy jako každý den. V ulici U laboratoře v Praze 6 potkala muže, který něco nakládal do auta. Nevšímala si ho a pokračovala dál v cestě. Po několika metrech jí tento muž předešel a tak ho dívka ze slušnosti pozdravila. Na pozdrav muž nijak nereagoval a po chvíli se otočil a beze slov jí ukázal svůj penis. Dívenka se zalekla a poodešla o kus dál. Muž jí doběhl a ve svém jednání pokračoval. Dívka se na něj snažila nedívat, rozeběhla se a utíkala až domů, kde všechno řekla své mamince.

Policisté z místního oddělení Břevnov přijeli na místo a celou situaci zadokumentovali. Od holčičky získali popis podezřelého muže a z okolních ulic zajistili všechny kamerové záznamy. Ve spolupráci s kriminalisty 6. oddělení, provedeným šetřením a vyhodnocením kamerových záznamů, se během několika dnů podařilo podezřelého muže vypátrat.

Lustrací devětadvacetiletého muže zjistili, že byl již za obdobné jednání před sedmi lety odsouzen. Tehdy masturboval před panelovým domem a poté i během cesty do přilehlého parku.

V současné chvíli je podezřelý ze spáchání trestného činu výtržnictví, za což mu hrozí v případě odsouzení až dvouletý pobyt za mřížemi.

nprap. Richard Hrdina – 24. února 2022

vytisknout  e-mailem