Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Setkání vedení policie se starosty na Kutnohorsku

KUTNOHORSKO – V průběhu měsíce ledna vedoucí Územního odboru Policie České republiky plk. JUDr. Blanka Matějů navštívila starosty jednotlivých obcí na Kutnohorsku. 

V průběhu měsíce ledna vedoucí Územního odboru Policie České republiky plk. JUDr. Blanka Matějů navštívila starosty jednotlivých obcí na Kutnohorsku. Při těchto setkání nechyběl tradičně příslušný vedoucí daného obvodního oddělení a policistka z kutnohorského Preventivně informačního oddělení por. Mgr. Vendulka Marečková.

V Čáslavi pozdravili starostu pana Ing. Jaromíra Strnada s  místostarostkou paní Mgr. Renatou Vaculíkovou, ve Vrdech se setkali se starostou panem Ing. Milošem Mlynkou a místostarostkou paní Liběnou Wittvarovou a v Bílém Podolí se starostkou paní Mgr. Andreou Slovjakovou. V Žehušicích následně se starostou panem Josefem Hrubešem.

V Uhlířských Janovicích byli přivítáni starostou panem Petrem Bartákem a v městyse Kácov starostkou paní Mgr. Soňou Křenovou. Ve Zruči nad Sázavou je přivítal starosta pan Mgr. Martin Hujer. V obci Zbraslavice pohovořili se zdejším starostou panem Ondřejem Havlovicem a v Červených Janovicích se starostou  panem Bc. Miroslavem Ptáčkem.

Starosta města Kutná Hora pan Mgr. Lukáš Seifert společně s místostarostou panem Ing. Josefem Viktorou a místostarostkou paní Kateřinou Špalkovou osobně přivítali vedení kutnohorské policie přímo v historických prostorách kutnohorské radnice ve Vlašském dvoře. 

Matějů dále přivítala ve své policejní kanceláři kutnohorskou vedoucí střediska Probační a mediační služby paní Mgr. Janou Múdrou. Ve své pracovně Úřadu práce Kutná Hora přivítala Matějů ředitelka zdejšího kontaktního pracoviště paní PhDr. Iva Pospíšilová.

Při těchto setkáních Blanka Matějů poskytla informace o bezpečnostní situaci v jednotlivých teritoriích a došlo i na jednotlivé připomínky a náměty, zejména pak poděkovala za dosavadní spolupráci a vstřícnost.

Závěrem setkání nechyběla vzájemná přání mnoha úspěchů v práci ale i osobním životě a hodně zdraví v nadcházejícím roce 2023.

por. Mgr. Vendulka Marečková
25. ledna 2023

Odkazy do noveho okna

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou Kutné Hory

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora s ředitelkou ÚP Kutná Hora

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora s ředitelkou... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou Čáslavi

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostkou Bílého Podolí

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostko... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostkou Kácova

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostko... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou Červených Janovic

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou z Vrdů

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou... 

Detailní náhled

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou Zruče nad Sázavou

ředitelka ÚO PČR Kutná Hora se starostou... 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem