Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Setkání se starosty

MĚLNICKO- Již podeváté se uskutečnilo setkání starostek a starostů jednotlivých měst a obcí okresu Mělník. 

V průběhu měsíců únor a březen se již podeváté uskutečnilo setkání starostek a starostů jednotlivých měst a obcí okresu Mělník s vedením územního odboru Policie ČR, vedoucími obvodních oddělení, vedoucím dopravního inspektorátu, dopravním inženýrem a pracovníky oddělení tisku a prevence.

Představitelé obcí byli seznámeni s výsledky a vývojem trestné činnosti za uplynulý rok, s některými úkoly, které bude v rámci okresu Policie ČR plnit v letošním roce. Vedoucí obvodních oddělení informovali starostky a starosty s vývojem trestné činnosti a výsledky na úseku přestupků za své teritorium, o stavu trestné činnosti v obcích jednotlivých městských a obecních úřadů. Vedoucí dopravního inspektorátu a dopravní inženýr seznámili přítomné s výsledky dopravních nehod, vývojem dopravní situace na okrese, předpokládanými uzavírkami silnic v důsledku stavebních úprav a oprav některých úseků a zodpověděli dotazy týkající se dopravní problematiky. Pracovníci oddělení tisku a prevence představili přítomným projekt Bezpečné město, obec, do kterého se do současné doby zapojilo již osm měst a obcí. Vysvětlili smysl a cíl projektu. Všem přítomným starostkám a starostům byla nabídnuta pomoc při zajišťování různých akcí, které v jednotlivých obcích pořádají, zejména se zajištěním ukázek práce jednotlivých služeb policie a používané techniky a vybavení.

Všechna setkání probíhala v přátelském a konstruktivním duchu a na dotazy a připomínky přítomných bylo bezprostředně reagováno a v případě složitější problematiky, zejména v oblasti dopravní obslužnosti, si zainteresovaní sjednali další osobní setkání.

Josef Houžvic
Oddělení tisku a prevence
P ČR Mělník
17. března 2017

vytisknout  e-mailem