Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Sebral mince

CHOMUTOV - Hodnotu věcí stanovil majitel na sedm tisíc korun, Peníze si nechal...... 

Sebral mince

Policisté ze Března prošetřují krádež věcí z rodinného domu v obci Droužkovice. Ke krádeži došlo v listopadu loňského roku. Majiteli zmizela krabička, kde měl umístěné různé mince a odznaky. Celkovou škodu vyčíslil na necelých 7 tisíc korun. Z uvedeného skutku je podezřelý 25letý muž, který byl u oznamovatele na návštěvě.

Peníze si nechal

Chomutovští kriminalisté vyšetřují jednání 29letého muže z Klášterce nad Ohří. Je podezřelý, že jako zaměstnanec firmy v okresním městě si přisvojil finanční  prostředky, které patřily zaměstnavateli. Svým jednáním způsobil škodu za téměř 45 tisíc korun. Nyní se bude zodpovídat ze zpronevěry.

Našel, nevrátil

Na útvar policie v Kadani se obrátil místní obyvatel a podal oznámení na neznámého pachatele. V pondělí odpoledne zapomněl na zavazadlovém prostoru vozidla v Nádražní ulici v Klášterci nad Ohří látkovou tašku. Při vyjíždění taška upadla na zem, kdosi ji našel a věci si ponechal. Muž přišel nejen o tablet, ale i o fotoaparát, flasch disk, pánskou peněženku s hotovostí a osobními doklady. Škodu vyčíslil na 19 tisíc korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako trestné činy zatajení věci a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Rozebraný plot

Minulý týden v pátek vyjížděli policisté z Vejprt do obce Loučná pod Klínovcem. Poškozený totiž oznámil, že v nočních  hodinách ze čtvrtka na pátek kdosi odcizil pět kusů plotových dílců u domu v hodnotě 15 tisíc korun. Z uvedené krádeže je podezřelý 22letý muž z Klášterce nad Ohří.

Vybírala z cizího

Jednání 37leté ženy vyšetřují policisté z Jirkova. Na začátku roku využila chvilkové nepozornosti poškozeného a sebrala mu platební kartu. Následně vybrala prostřednictvím bankomatu z účtu majitele neoprávněně hotovost ve výši 18 tisíc korun. Následně sice kartu a část hotovosti vrátila, ale 3500 korun si nechala pro vlastní potřebu. Skutek policisté vyšetřují jako trestný čin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

15. ledna 2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207     

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem