Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Se zapíjením výhry to poněkud přehnal, měl však štěstí i napodruhé

VYŠKOVSKO: Výhru naštěstí postrádal jen do příjezdu policistů. 

Neobvyklý případ zažili vyškovští policisté o víkendové noční službě. V neděli před druhou hodinou ranní přijali kolegové na lince 158 nepříliš souvislé oznámení o krádeži většího množství peněz. Mužský hlas oznamoval, že byl okraden v baru v Ivanovicích na Hané. Měl hrát na automatech a vyhrát 60 tisíc korun.

Radost z výhry spojená s konzumací alkoholu však zřejmě způsobila, že host v baru usnul. Když se probudil, zjistil, že peníze, které mu barman vyplatil, u sebe nemá, a proto volal policii. Nakonec se vše vysvětlilo a jak se ukázalo, muž měl štěstí i napodruhé. Jeho známý barman totiž, když viděl, že výherce usnul, výhru uschoval na baru. Před policisty tedy kamarádovi peníze vrátil a vše mělo dobrý konec.

Z našich zkušeností dobrý konec takové události spíše nemívají. Většinou lidé, kteří věnují svůj volný čas hraní na automatech, o peníze, a bývají to i značné částky, přicházejí. Výhra, zejména ta větší, je ojedinělá. A bohužel je tu úskalí vytvoření závislosti. Jak se říká, s jídlem roste chuť. Navíc kombinace hazardních her a alkoholu nemusí mít právě takovýto šťastný konec.

por. Mgr. Alice Musilová, 26. 7. 2021

vytisknout  e-mailem