Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Se třemi zákazy usedla za volant

KLADENSKO - Byla přistižena dopravními policisty. 

Včera 18. října 2020 prováděli kladenští dopravní policisté kontrolu dodržování bezpečnosti a plynulosti  silničního  provozu v ulicích Kladna, když si před šetou hodinou odpolední všimili v ulici Josefa Čapka podezřelého vozidla Audi A6. Poté, co řidička spatřila policejní vozidlo, snažila se před policisty schovat a ujížděla v ulicích města. Policisté automobil pronásledovali a za použití výstražného zařízení a nápisu STOP vozidlo posléze zastavili.

Při silniční kontrole zjistili, že dvaadvacetiletá řidička z Kladna u sebe nemá doklady k provozování motorového vozdla Audi a následná lustrace její osoby ukázala, proč se nechtěla s policisty setkat. Bylo zjištěno, že má vysloveny rozhodnutím Magistrátu města Kladna celkem tři zákazy řízení všech motorových vozidel. Zkouška na návykové látky byla u kontrolované negativní.

Policisté vyzvali ženu k podání vysvětlení a převezli ji na Obvodní oddělení policie Kladno - Kročehlavy. Tam si hříšnice vyslechla podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí, za což jí hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

nprap. Michaela Nováková

vytisknout  e-mailem