Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Sbírka pro "Zvíkoveckou kytičku"

Policisté přispěli klientkám Domova Zvíkovecká kytička 

pozvánka Zvíkovec

Již mnoho let spolupracují rokycanští policisté s Domovem "Zvíkovecká kytička", který poskytuje služby mentálně postiženým klientům ve věku od tří let, mladistvým i dospělým.  Stejně jako v minulých letech, byli proto i v letošním roce pozváni na 17tý ročník  festivalu country, folk a trampských písní "Zvíkovecká kytička", který se uskutečnil v amfiteátru městyse Zvíkovec dne 6. června 2009.

Zvíkovecká kytička

V letošním roce si pro klienty připravili policisté malé překvapení. Uskutečnili  finanční sbírku pro kulturní fond tohoto domova.  V rámci  působnosti  územního odboru byla  pro děvčata vybrána a následně pak domovu poskytnuta finanční částka 3.220,- Kč. V den konání festivalu byl vedoucím územního odboru vnější služby plk. Mgr. Josefem Svobodou předán  ředitelce Domova Zvíkovecká kytička PaedDr.Janě České symbolický šek.

Všichni, kdo se na sbírce podíleli, tak mohli vyjádřit svůj postoj k  lidem, kteří neměli to štěstí narodit se zdraví a ukázat, že jim nejsou lhostejní. Malým dílem tak pomohli k vylepšení jejich každodenního života.

 

 

vytisknout  e-mailem