Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Sbírka pro pozůstalé po policistech, kteří zahynuli tuto neděli při tragické dopravní nehodě u Hluboké nad Vltavou (Hlasová schránka 974 221 116)

Jihočeský kraj - Zemřeli při plnění svých služebních povinností, zůstaly po nich rodiny, malé děti.  

V neděli ráno zasáhla širokou veřejnost zpráva o tragické dopravní nehodě u Hluboké nad Vltavou při níž zahynuli čtyři lidé včetně dvou mladých, službu konajících policistů. Policisté z obvodního oddělení Milevsko, z okresu Písek, pan Radek Votruba a pan Jaroslav Dědourek  byli svědomitými policisty, dobrými přáteli a stejně jako v jiných dnech pomáhali a chránili zdraví, životy a majetek svých spoluobčanů. Bohužel, v neděli, když pomohli a chtěli ochránit jiné od nebezpečí, za to zaplatili svými životy. Po Radku Votrubovi zůstali bez tatínka dvě malé děti, manželka, rodiče  a přátelé. Jaroslav Dědourek byl svobodný,  měl přítelkyni s kterou plánoval svatbu a budoucnost, zůstali po něm a truchlí jeho rodiče a sourozenci. Tito dva mladí policisté budou chybět nejen jejich rodinám a přátelům, ale i kolegům z obvodního oddělení Milevsko, tato tragédie hluboce zasáhla policisty nejen v Jihočeském kraji.
 
Jihočeští policisté a široká veřejnost vzdává čest jejich památce a vyjadřuje hlubokou soustrast všem, které tak náhle opustili.
 
Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje společně s územním odborem Policie Písek vyhlašují sbírku pro pozůstalé po zemřelých policistech. Každý, kdo má zájem přispět, může tak učinit převodem nebo vkladem na sbírkový účet Nezávislého odborového svazu Policie České republiky :
 
 
Číslo účtu :               4200555535/6800
 
Variabilní symbol :    12062011
 
Účet je již aktivní a sbírka se ukonči 31. července 2011
 
por. Bc. Lenka Holická pisjc@mvcr.cz
 
14. června 2011
 
 

vytisknout  e-mailem