Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Šarvátky kvůli ženám

MOST - Muž napadl jiného nožem, když se před tím pohádali kvůli ženě; Ženy prý měly spor, muž jedné ho řešil svérázným způsobem. 

Vyšetřovatel mostecké policie obvinil 32letého muže z Mostu z přečinu ublížení na zdraví. Ten měl být se svým známým na návštěvě u jiného známého v Mostě na sídlišti Pod Šibeníkem. Muži se během návštěvy pohádali kvůli ženě, následně mělo dojít k fyzické potyčce. Při ní měl obviněný udeřit 41letého muže do obličeje a poté ho měl napadnout kuchyňským nožem, kterým mu způsobil bodnořezné poranění. Napadený byl převezen do nemocnice, kde byl ošetřen a propuštěn do domácího léčení. Obviněný je stíhán na svobodě. Za napadení známého mu hrozí až tříletý trest odnětí svobody. 

Násilník  ženu napadl v bytě, do kterého vnikl a odcizil jí věci
Obvinění ze tří trestných činů má na svém kontě 39letý muž z Mostu. Ten si přišel do bytu poškozeného vyřídit s ním spor, který měla údajně mít jeho přítelkyně s přítelkyní poškozeného. Poškozený však nebyl doma. Muž nejprve klepal na dveře, následně je vykopl a vnikl do bytu bez souhlasu přítomné ženy. Tu měl nejprve vulgárně napadat, pak ji měl udeřit pěstí do obličeje a následně jí z ruky vytrhl mobil. Poté jí měl odcizit dvoje dámské kalhoty a dámskou kabelku. Při odchodu ženě vyhrožoval dalším násilím. Napadená vyhledala lékařské ošeření, kdy utrpěla pohmožděniny a také hmotnou škodu ve výši 2 100 korun. Policie muže obvinila z loupeže, porušování domovní svobody a vydírání. Telefon muž nechal při odchodu v bytě.

Řidič narazil s autem do svodidla
Včera po půlnoci došlo na silnici III. třídy ve směru od Bylan ke křižovatce se silnicí I/13 k dopravní nehodě. Řidič osobního vozidla při řízení vyjel mimo komunikaci vlevo, kde narazil přední částí vozu do svodidla. Motorista byl z místa nehody odvezen do zdravotnického zařízení. Rozsah zranění, příčina a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření dopravní policie. Policisté odhadli hmotnou škodu na částku 40 000 korun.

Mostečan měl pozitivní test na drogy
Policisté hlídkové služby při dohledu nad silničním provozem v mostecké ulici J. Suka zastavili v noci ke kontrole řidiče osobního motorového vozidla. Hlídka u něj provedla dechovou zkoušku na alkohol s negativním výsledkem. Následně policisté přistoupili k provedení testu na přítomnost návykových látek, který byl pozitivní na amfetamin. Motorista z Mostu se podrobil lékařskému vyšetření v nemocnici a odběru biologického materiálu. Policisté mu sdělili podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Most 25. dubna 20198
nprap. Ludmila Světláková

vytisknout  e-mailem