Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

S telefonem zmizel

CHOMUTOV - Se ženou se pohádal a pak jí sebral telefon, Pozitivní test.... 

S telefonem utekl

Policisté v Kadani prošetřují jednání 33letého obyvatele Chomutova. Na chodníku v Koželužské ulici se v úterý, v nočních hodinách měl nejdříve pohádat se svojí přítelkyní. Pak ženě vytrhl z ruky mobilní telefon, nechtěl ho vrátit a nakonec s místa ujel. Hodnotu telefonu poškozená stanovila na 4 tisíce korun. Uvedené jednání policisté vyšetřují jako krádež.  

Pozitivní test

Jednání 34letého muže z Klášterce nad Ohří prošetřují chomutovští policisté. Včera v dopoledních hodinách měl projíždět s osobním vozidlem Farského ulici. Následný orientační test na přítomnost zakázaných látek byl pozitivní. Jízdu musel muž ukončit, o dalším postupu rozhodnou policisté na základě výsledků provedeného rozboru krve.

Rány a vyhrožování

Hlídka jirkovských policistů zasahovala včera dopoledne v Bezručově ulici. Dva muži ve věku 29 a 45 let se zde před domem měli nejdřív pohádat a  pak došlo i na vyhrožování a  vzájemné fyzické napadení. Co incident vyprovokovalo je předmětem dalšího vyšetřování. Oba dva jsou podezřelí z výtržnictví.   

Pozor na věci

Škodu za téměř 26 tisíc korun způsobil svým jednáním dosud neznámý pachatel muži, který nechal vozidlo zaparkované minulý měsíc na ulici v Chomutově. Kdosi do auta vnikl a odcizil pánské oblečení, tablet, laptop a další věci. Majiteli pak nezbylo nic jiného, než se obrátit na útvar chomutovské policie a krádež oznámit.  

13. září  2018

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207    

mob. 724 189 729      

e-mail:

vytisknout  e-mailem