Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

S řeznou ránou skončil v nemocnici

MOST - policie včera obvinila útočníka s nožem; Dívku poškrábala na tváři; Mladíka honil po vsi 

Z trestného činu ublížení na zdraví obvinil policejní komisař mostecké policie 26 letého Mostečana. Ten měl včera v  dopoledních hodinách v cizím bytě  napadnout jeho 41 letého majitele. Po předchozí slovní rozepři došlo k fyzickému útoku, při kterém napadený utrpěl od zavíracího nože, který měl obviněný v ruce, centimetrovou řeznou ránu v obličeji, se kterou musel být ošetřen v mostecké nemocnici. Motiv napadení je předmětem šetření služby kriminální policie a vyšetřování. Obviněný je stíhán na svobodě.

Mladíka honil po vsi a pak ho napadl
Mostecká policie stíhá 39 letého muže z jedné obce na Mostecku. Ten měl v místě svého bydliště na ulici nejprve slovně napadnout 21 letého mladíka, kterého po obci honil a poté, co ho dostihl, na něj zaútočil i fyzicky. Poškozený při tom utrpěl různé pohmožděniny, se kterými byl ošetřen a poté i hospitalizován v nemocnici. Policie muže obvinila z trestného činu výtržnictví a stíhá ho na svobodě.

Dívku poškrábala na tváři
Litvínovští policisté sdělili tento týden podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví i 20 leté ženě z Litvínova. Ta měla před jedním litvínovským domem napadnout o pár let mladší dívku. Po vzájemné hádce ji udeřila do obličeje a ještě jí měla poškrábat ve tváři. Poté, co dívka upadla na zem, žena do ní kopala a hrubě ji urážela. Poškozená vyhledala lékařské ošetření. Případ je nadále šetřen ve zkráceném přípravném řízení.  

 

 

vytisknout  e-mailem