Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Rychle objasněná krádež

TEPLICKO - Policisté chytili zloděje i s lupem; Hledáme svědky nehod. 

Rychle objasněná krádež

     Díky rychlé práci policistů byl zadržen zloděj, který v noci ze soboty na neděli vykradl chatku v bílinském autokempu. Podezřelý muž vnikl před půlnocí otevřenými vchodovými dveřmi do chatky, kde odcizil drobnou elektroniku a peněženku s platebními kartami a penězi. S věcmi v celkové hodnotě 13 tisíc korun utekl, policisté ihned začali intenzivně propátrávat okolí místa činu a už o hodinu a půl ho i s lupem zadrželi. Dobrou práci policistů ocenili děkovným dopisem i okradení lidé. Pětačtyřicetiletý lapka, který už byl v minulosti 28krát odsouzen, skončil na policejní služebně a následně byl obviněn z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V případě uznání viny mu hrozí návrat za mříže až na tři roky.

 Hledáme svědky nehod

     Žádáme občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 6:20 do 15:30 hodin dne 17. května 2019 v Teplicích, na křižovatce ulic Stanová, Zemská a J. Koziny. Neznámý řidič poškodil sloup veřejného osvětlení a z místa odjel, aniž by splnil svou zákonem danou povinnost při účasti na nehodě.

     Od nehody ujel i řidič, který 18. května 2019 v 8:24 hodin v Proboštově na nám. Svobody u domu č. p. 29/4 při couvání narazil do levých zadních dveří vozidla Citroen Xsara, Nehodu mělo způsobit vozidlo VW Passat modré barvy, které má zřejmě poškozenou pravou zadní část. Veškeré poznatky k těmto nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

21. května 2019, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem